Us informem que els dies 12 i 13 de novembre la Coordinadora del Voluntariat d’Osona celebrarà el Segon Congrés del Voluntariat d’Osona, a l’Aula Magna de la Universitat de Vic, que tindrà com a eix central el món educatiu i el voluntariat.
L’any 2019 es va celebrar el Primer Congrés i del qual va sorgir la Coordinadora i la web osonavoluntariat.cat on, entre d’altres, podreu descobrir la cinquantena d’entitats sense ànim de lucre que hi estan representades.
Si d’aquell novembre de fa dos anys ja van créixer aquestes iniciatives, us convidem a participar en el que pot néixer a partir d’aquest nou Congrés on presentarem el Pla Pilot Escoles per la Justícia Social-COV i debatrem com afrontar el repte del voluntariat i quines eines tenim o podem posar en marxa per aconseguir un món millor.
Aquest és l’enllaç per fer les inscripcions, gratuïtes i obertes a tothom, però no perdeu l’oportunitat de furgar a través de la web en la informació entorn de les entitats que conformen la Coordinadora del Voluntariat d’Osona.
Us esperem al Segon Congrés!
S’acosta el Segon Congrés del Voluntariat d’Osona