Un pensament en “Crides de voluntariat

 • 21 octubre 2019 a les 09:57
  Enllaç permanent

  DARRERS DIES per apuntar-vos a la campanya solidària “Una Poma per la Vida” !

  La poma més solidària amb l’esclerosi múltiple és Una Poma per la Vida. Aquesta poma és molt especial, perquè gràcies a ella a la Fundació Esclerosi Múltiple podem ajudar amb diferents programes de neurorehabilitació les persones que tenen aquesta malaltia.

  Necessitem voluntaris i voluntàries el 25 i 26 d’octure que col·laborin amb la poma solidària i ens ajudin a fer que aquesta campanya sigui un èxit. Anima’t depèn de tu!

  Aquest any ‘Una Poma per la Vida’ presenta diverses novetats.

  1
  Per primera vegada, la poma més solidària es podrà trobar a la cadena de supermercats Bon Preu-Esclat, que així mostra la seva sensibilitat amb les persones amb esclerosi múltiple.
  2
  Hem recollit una reivindicació de moltes de les persones que compren la poma i que ens demanen pomes de proximitat. Aquest any seran solidàries i catalanes!
  3
  ‘Una Poma per la Vida’ fa un pas endavant en la sostenibilitat i elimina la bossa de plàstic per substituir-la per una de paper.

  Què hauràs de fer?
  Oferir pomes solidàries a totes les persones que estiguin comprant al Bon Preu-Esclat. La poma té un preu de 1,50€, i el client l’abonarà directament a la caixa.

  Quins dies serà?
  Divendres 25 i dissabte 26 d’octubre.

  On hauràs d’anar?
  Pots escollir qualsevol supermercat Bon Preu Esclat a prop del teu domicili i un dels dos dies en torn de matí o de tarda, de 10 a 14 h. o de 16 a 20 h.

  Sí vull ser voluntari/a de la Poma!
  Et pots inscriure a https://www.fem.es/poma/

  QUÈ ÉS L’ESCLEROSI MÚLTIPLE?
  L’esclerosi múltiple és una malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central. És la segona causa de discapacitat en persones joves, no en coneixem la causa i avui encara no té cura. Només a Catalunya afecta 11.000 persones, 2 de cada 3 casos són dones, es diagnostica entre els 20 i els 40 anys i els seus principals símptomes són la fatiga, trastorns visuals i cognitius i dificultats de mobilitat.

  QUI SOM?
  La Fundació Esclerosi Múltiple. Vam néixer fa 30 anys a Barcelona i som una entitat privada sense afany de lucre. Treballem amb l’objectiu d’aturar l’impacte de la malaltia en la vida diària de les persones i el seu entorn amb serveis de neurorehabilitació i donant suport a la recerca.

  ON ES DESTINA LA RECAPTACIÓ?
  Enguany centrarem els esforços en programes per conscienciar a la societat sobre els anomenats símptomes invisibles, com la fatiga, el dolor, problemes cognitius, entre d’altres que no es veuen però afecten la qualitat de vida de la persona També destinarem els recursos als nostres serveis de neurorehabilitació.

  Cerca el teu Bon Preu-Esclat i inscriu-te a la campanya!

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *