El proper divendres, 16 de novembre, el Grup Impulsor d’Entitats de Voluntariat d’Osona i el Centre d’Estudis Sanitaris i Socials (CESS) de la UVIC-UCC organitzen una Jornada de treball del “Primer Congrés de Voluntariat d’Osona 2019”, que tindrà lloc a la Sala Mercè Torrents de la UVIC-UCC, de 18h a 21h.

L’objectiu de la trobada és aplegar a tots aquelles entitats i professionals dels àmbits social, de la salut, educatiu, esportiu, cultural i del lleure… on el voluntariat forma part del seu projecte vital, per debatre si cal tirar endavant el Primer Congrés del Voluntariat d’Osona.

La Jornada s’estructurarà a partir de tres blocs:

  1. Exposició de la convocatòria i treballs previs del Grup Impulsor d’Entitats de Voluntariat d’Osona, objectiu final de celebració del Primer Congrés i procediment de la jornada de treball. (30 minuts)
  2. Repartiment dels diferents grups de treball per a discutir uns punts comuns i d’altres propis i redacció de les propostes que es presentaran a les conclusions. (60 minuts)
  3. Posada en comú les conclusions. Elaboració del document final que acabi portant o desestimant la celebració del Primer Congrés l’any 2019. (90 minuts)

A partir del tercer punt, la Jornada estarà oberta a polítics i públic en general.

Aquest debat, entre entitats de voluntariat d’Osona i les institucions locals, haurà de permetre elaborar un document que pugui ser la base per un futur primer congrés de voluntariat d’Osona, si s’escau.

+ info aquí

Jornada de treball del “Primer Congrés de Voluntariat d’Osona 2019”