La Fundació Impulsa ha engegat una campanya per trobar entitats on els joves Impulsers hi puguin participar com a voluntaris.

 

A la Fundació Impulsa creuen que el voluntariat en entitats socials és una experiència clau pel creixement personal dels joves. Així, els estudiants que reben l’acompanyament formatiu i humà de la Fundació Impulsa fan 25 hores en entitats del territori, el que fomenta el compromís social i la xarxa de relacions.

Si busques una persona jove que col·labori amb la teva entitat, contacta’ls. Des de la Fundació valoraren si tenim un/a jove que encaixi amb la vostra entitat i faran que es posi en contacte amb vosaltres, amb l’objectiu d’aportar valor a la vostra tasca, fomentant un aprenentatge mutu i impulsant relacions de valor. 

Entitats com Creu Roja, el Banc del Aliments, Càritas, Joguines sense fronteres, diversos centres educatius, residències de gent gran, protectores d’animals,… de les comarques Osona, La Garrotxa, el Berguedà i Moianès ja han participat d’aquest programa.

Demana voluntariat social aquí

Ets una entitat social i t’agradaria tenir una persona jove fent voluntariat?