L’Associació Amics de la Ciutat-Vic ha posat en marxa l’organització del Premi Ciutat de Vic, un reconeixement que busca premiar la trajectòria d’un ciutadà o ciutadana de la ciutat que representi els valors humanístics universals de forma exemplar.

La iniciativa compta amb el suport de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, els alumnes de la qual elaboraran el premi del concurs i que s’entregarà el dia 27 d’octubre del 2020 a l’Atlàntida.

De totes maneres, l’associació està buscant més ciutadans i ciutadanes amb ganes de col·laborar en la gran varietat d’àmbits que implica l’organització del premi: qüestions de finançament, comunicació, la presentació del propi acte, acomodació a les butaques el dia de la celebració, escenografia, etc.

L’associació Amics de la Ciutat no ho planteja com una proposta tancada, aleshores seran més que benvingudes totes aquelles propostes orientades a ampliar o millorar qualsevol de les seccions. Així, és una oportunitat tant per aportar les habilitats i aptituds de cadascú en l’organització del premi, com per formar-se i aprendre a partir de la col·laboració amb persones més expertes.

Què, t’hi animes?

Trobareu més informació sobre l’entitat al següent enllaç: https://www.amicsvic.cat/

 

 

 

 

Participa en l’organització del Premi Ciutat de Vic