Si parles català habitualment i tens ganes de fer de voluntari o voluntària, et recomanem que facis Voluntariat per la Llengua! És un programa que a la comarca d’Osona està coordinat pel Consorci per a la Normalització Lingüística d’Osona i s’adreça tan a persones que utilitzen català habitualment i tenen ganes de transmetre’l oralment, així com a persones que tenen ganes de practicar-lo.

Com funciona? Les persones majors d’edat que parlen català de manera habitualment destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a practicar-lo oralment de manera distesa, natural i en un context real. El compromís mínim que es demana és d’una hora a la setmana durant 10 setmanes. Per particiapr en el programa cal inscriure’s al Consorci per a la Normalització Lingüística d’Osona; a partir d’aquí, es formen parelles lingüístiques en funció de la disponibilitat horària i afinitats d’ambdues parts.

T’animes? Si et vols inscriure o necessites més informació, pots contactar amb la Geni Carreras del Consorci per a la Normalització Lingüística d’Osona al 93.886.65.88 o a l’adreça C. Pla de Balenyà, 30-32 de Vic.

Parles català? Fes-te voluntari/ària!