L’Oficina Municipal d’Acollida de l’Ajuntament de Vic ha programat un curs de formació per aprendre metodologies i eines per dinamitzar un curs de català oral per a no catalanoparlants. Està destinat a persones formadores i voluntàries que actualment ja realitzen formació lingüística per a persones nouvingudes a la ciutat de Vic.

Aquest curs “EINES BÀSIQUES PER DINAMITZAR UN CURS DE LLENGUA ORAL” es realitzarà els dies 6, 8 i 10 de maig de 2013 en horari de 18.00 a 19.30h. al Centre Cívic Can Pau Raba de Vic (C. Raval Cortines, 24).

A la primera sessió es presentaran materials varis i es treballaran les pautes per una bona didàctica d’aprenentatge de la llengua. A la segona i tercera sessió es donaran orientacions didàctiques per utilitzar els materials presentats en el curs.

Adjunt trobareu el full d’inscripció que, en cas d’estar-hi interessats/des i complir els requisits que es demanen, cal que el feu arribar abans del 30 d’abril a l’Oficina Municipal d’Acollida (C.de la Llotja, 1, 2ª planta) o per correu electrònic a blancafortpe@vic.cat.

L’OMA programa un curs destinat a persones voluntàries i formadores de català oral per a nouvinguts/des