Aquesta setmana, l’Associació Sant Tomàs de Vic, que vetlla per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a Osona, ha presentat una aplicació per a mòbil on hi apareixen les diferents demandes de voluntariat que es poden realitzar al sí de l’entitat. Aquesta aplicació, totalment gratuïta i disponible per a Android i iPhone, és la primera d’aquestes característiques que promou una entitat catalana. Es pot descarregar a través de l’Apple Store i de Google Play cercant “voluntariat Sant Tomàs”.
L’aplicació permet consultar les demandes actuals de voluntariat de l’Associació Sant Tomàs i apuntar-s’hi, així com donar-se d’alta com a voluntari de l’entitat. Alhora, permet conèixer els serveis de l’associació, informar-se de les darreres notícies i, fins i tot, fer un donatiu a l’entitat. Aquesta “app” té un disseny funcional i intuïtiu, a més d’un sistema d’avisos cada vegada que hi ha una nova oferta de voluntariat, destacant aquelles que són més urgents.
Amb aquesta nova eina digital, l’entitat vol captar nous voluntaris i facilitar que les persones es puguin informar ràpidament de les necessitats de voluntariat més urgents. I és que Sant Tomàs, com moltes associacions, es nodreix de voluntariat per donar suport puntual en activitats i serveis de l’associació: des d’acompanyaments de persones en epòca de vacances o colònies, en sortides o de cara a la realització d’activitats de lleure i de tipus esportiu, entre altres.
L’Associació Sant Tomàs presenta una aplicació de mòbil per a animar a les persones a fer voluntariat