El projecte “9aVic”, impulsat per l’Ajuntament de Vic, busca voluntaris i voluntàries que puguin donar suport a les classes d’aprenentatge de la llengua catalana per a joves nouvinguts a Vic que es fan en el marc d’aquest projecte.
 
L’any 2012 l’Ajuntament de Vic  va engegar el projecte municipal “9aVic” amb la finalitat d’atendre joves nouvinguts. Es tracta d’un projecte transversal que l’executen diferents serveis municipals: l’Oficina Municipal d’Acollida, l’Aula de formació Continuada i el Vicjove.
 
El projecte va destinat a joves nouvinguts entre 16 i 24 anys i aquest programa formatiu els hi facilita eines per aprendre la llengua catalana i vincular-se amb l’entorn proper. D’aquesta manera el jove disposa de més autonomia amb l’objectiu de facilitar la seva integració a la societat. Les classes de català es desenvolupen de dilluns a dijous de 10 a 11.30 del matí a l’aula de formació continuada ubicada a l’edifici del Consorci per a la Normalització Lingüística d’Osona i els divendres es fan activitats de coneixement de l’entorn.
Les persones voluntàries poden realitzar el voluntariat el dia que millor els vagi.
Dies: de dilluns a dijous (dia a escollir en funció de la disponibilitat del voluntari/ària)
Horari: de 10 a 11.30h.
Lloc: Aula de Formació Continuada (C. Pla de Balenyà, 30-32, baixos – 08500 Vic)
Si tens ganes de fer aquest voluntariat o en necessites més detalls, posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari de sota (comentari no públic).
 
Es busquen persones voluntàries per donar suport al projecte “9aVic”