22 setembre 2016

Els joves participants del projecte “Joves en moviment” expliquen les seves experiències

Els participants del projecte “Joves en moviment” explicaran les experiències personals que han viscut en participar en aquest projecte. L’acte serà al Vicjove aquest divendres dia 23 a les 19:30h.

“Joves en moviment” és un projecte de l’entitat Aurora cofinançada amb Vicjove de l’Ajuntament de Vic i finançat per la Unió Europea a través del programa Erasmus+.  El projecte està adreçat a joves que volen gaudir d’una primera experiència de mobilitat internacional i els permet rebre formació en anglès, millora del CV, tallers de motivació i treball comunitari. Entre els destins d’aquesta última edició podem trobar pràctiques laborals a Holanda, Servei de voluntariat a Noruega o intercanvi juvenil a Bulgària.

Amb aquest projecte es vol potenciar la confiança en si mateixos dels joves participants, així com ajudar-los a establir objectius personals, acadèmics o laborals.  Des de l’entitat Aurora es dóna molta importància a la mobilitat transnacional que permet als joves participants a afrontar nous reptes en entorns estrangers i contribueix en el seu desenvolupament personal.