El Centre de Normalització Lingüística d’Osona, ubicat al carrer Pla de Balenyà 30-32 de Vic, us convida a l’acte de celebració del 10è aniversari del programa “Voluntariat per la Llengua” que es farà el proper dimarts 5 de novembre, a les 6 de la tarda, a les seves instal·lacions.

Recordem que aquest és un programa que a la comarca d’Osona està coordinat pel Consorci per a la Normalització Lingüística d’Osona i s’adreça tan a persones que utilitzen català habitualment i tenen ganes de transmetre’l oralment, així com a persones que tenen ganes de practicar-lo. Funciona a través de persones que parlen català de manera habitualment i que destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a practicar-lo oralment de manera distesa, natural i en un context real.

Des de la Borsa del Voluntariat VA! Vic Acció! volem fer arribar les nostres felicitacions al Consorci per la Normalització Lingüística i als voluntaris i voluntàries del programa per aquests 10 anys a favor de la llengua. Felicitats!

El programa de Voluntariat x la LLengua a Osona celebra el seu 10è aniversari!