22 abril 2010

Som una entitat sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, no governamental i no confessional, que col·laborem amb les administracions i institucions públiques i privades per dur a terme la nostra missió: Millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies a la Comarca d’Osona.

L’Associació va ser fundada el desembre de 1966 per un grup de set famílies amb fills amb discapacitat. Iniciàrem l’activitat l’any següent amb la posada en funcionament de l’escola l’Estel, amb tan sols 9 alumnes. Actualment comptem amb prop de 2.000 socis, i durant l’any passat vàrem atendre a 1.180 persones, i entre la plantilla de gairebé 500 treballadors, més de 160 tenen algun tipus de discapacitat.
L’entitat gestiona en l’actualitat el centre d’atenció precoç Tris Tras, l’escola l’Estel (centre de pedagogia terapèutica), el servei d’inserció laboral Eina, el centre especial de treball i centre ocupacional TAC-Osona, el servei d’habitatge Llars Clarella, el Centre Riudeperes per a persones amb necessitats d’atenció generalitzada, el club de lleure i esport Club Car i el servei Respir per a les famílies.
SANT TOMÀS – PARMO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *