5 novembre 2009

L’Associació Disminuïts Físics d’Osona (ADFO) és una entitat sense ànim de lucre i declarada d’Utilitat Pública creada el 1982 per un grup de persones afectades per un o altre tipus de disminució física amb l’objectiu de donar resposta a les dificultats que presenten les persones amb una discapacitat física. La finalitat és propiciar un moviment associatiu dins el col·lectiu i facilitar la informació i orientació necessària en cada cas a nivell personal, social, educatiu i laboral.

El nostre principal objectiu és vetllar per aconseguir la plena integració social de les persones amb disminució física de la comarca d’Osona, així com difondre i promoure els valors i activitats necessàries per tal de millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu i potenciar al màxim el seu grau d’autonomia personal.

Actualment, realitzem diverses actuacions dirigides a promoure la inclusió de totes aquestes persones, lluitant contra la discriminació que pateixen algunes d’elles a l’hora de desenvolupar-se en qualsevol dels àmbits socials.

ADFO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *