El proper dijous 10 de gener de 2013 a partir de les 18h. a la Sala Modernista del Casino de Vic (Carrer Verdaguer, 5) se celebrarà el Dia del Voluntariat que anualment es realitza des de la VA! Vic Acció! Borsa del Voluntariat de l’Ajuntament de Vic. Aquest acte vol ser un espai de reflexió per debatre entorn el món del voluntariat i ser un reconeixement a totes les persones voluntàries que realitzen tasques de voluntariat a la ciutat de Vic.

La jornada d’aquest any s’iniciarà amb el lliurament del Premi Vic Acció! a una entitat o persona que hagi destacat per la seva trajectòria voluntària a la ciutat. A continuació, es comptarà amb una conferència a càrrec de Manel Pousa “Pare Manel”, activista social, voluntari i president de la fundació que porta el seu nom i que realitza projectes d’acció social i educativa als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona. Per últim, aprofitant que aquest 2012 ha estat un any cabdal per a la millora dels mecanismes de recollida i la distribució alimentària pel Banc d’Aliments/Rebost Solidari de la ciutat, es realitzarà una taula rodona amb diferents persones i agents socials per a debatre i reflexionar sobre aquest projecte que abasteix prop de 3.700 persones a la ciutat de Vic.

Tal com ja es va fer en l’edició passada, durant aquest acte es recolliran aliments per al Banc d’Aliments/Rebost Solidari de la ciutat i us animem a que, voluntàriament, aporteu algun producte de llarga durada (llet, llegums secs, conserves de peix, oli, …) per a fer arribar a aquest projecte.

Des de la Borsa del Voluntariat VA! Vic Acció! us convidem a participar de la jornada!

Dia del Voluntariat