Ets mestre o estàs vinculat al món educatiu? Vols participar en un projecte social de la ciutat? Des de la Taula de Convivència, espai de treball del Projecte ICI (Intervenció Comunitària Intercultural) en el qual l’Àrea de Ciutadania de l’Ajuntament de Vic hi participa, engeguem una prova pilot d’acompanyament educatiu als barris i fora de l’horari lectiu, dirigit a infants i joves a partir de 10 anys.

L’objectiu és generar un espai d’ajuda a l’hora de fer els deures i, a la vegada, un espai d’acompanyament dels infants i joves participants en el qual facilitar-los informació dels serveis, entitats i activitats de la ciutat. Creiem que a través d’aquesta vinculació amb l’entorn podrem generar i/o enfortir el sentiment de pertinença d’aquests infants i joves als barris i a la ciutat.

L’equip de voluntaris i voluntàries del projecte seran els encarregats de fer aquest acompanyament educatiu. El perfil de la persona voluntària al projecte “JoVinc! Fem barri” és el d’algú que estigui vinculat al món educatiu, ja siguin mestres i professors jubilats, estudiants universitaris i de cicles formatius, persones amb experiència en el reforç escolar, etc. Està previst que la prova pilot comenci a partir de gener i que duri fins al final del curs escolar.

Si tens experiència en el reforç escolar i vols participar en un projecte als barris de la ciutat de Vic, no dubtis a posar-te en contacte amb l’equip ICI de Vic, enviant un correu electrònic a equipicivic@tapis.cat, trucant al telèfon 638.800.637 o emplenant el formulari “Contactar” aquí.

Es busquen persones voluntàries per fer acompanyament educatiu a infants i joves